• tuki (a) torneopal.fi

Turnauksen hallinta

Turnauksen hallinta

Selainpohjaisella turnaus- ja liigatyökalun avulla voit järjestää tapahtumasi helposti ja vaivattomasti.

Joukkueiden ilmoittautumisvaiheesta aina ajantaiseen tulospalvelun toteutukseen asti. TorneoPal taipuu mutkikkaimpiinkin sarja-, turnausmalleihin.

Turnauksen hallinta

LIVE-tulospalvelu

Tapahtumasi joukkueet haluavat realiaikaisen tiedon turnauksen kulusta ja oman joukkueensa tilanteesta.

Meidän LIVE-tulospalvelu takaa päivitetyt tulokset ja tilastot turnauspäivänä, kunhan muistat päivittää vain tulokset hallintapuolella. Tulospalvelu on myös mobiilioptimoitu.

Turnauksen hallinta

Ilmoittautuminen

Oletko kyllästynyt vanhakantaisiin paperi-/sähköposti ilmoittautumisiin? TorneoPal mahdollistaa selaimessa tapahtuvan ilmoittautumisen turnaukseen. Joukkueet menevät turnauksen sivuille ja antavat joukkueen tietonsa ilmoittautumiseen. Heti ilmoittautumisen jälkeen ilmoittaja saa viittellisen turnauslaskun sekä joukkuekoodin.

Joukkuekoodilla, osallistuva joukkue voi syöttää tarvittavat tiedot järjestelmään: pelaajatiedot, pelipaidan värit, aikataulutoiveet yms.

Turnauksen hallinta

Tulosteet

Otteluohjelmien, tuomarikorttien, taulokoiden ja tuloksien yms. tulostaminen on ohjelman avulla hyvin helppoa.

Meillä on muunmuassa tuomarikorttipohja, jotka tulostetaan ja annetaan tuomareille turnauspäivän alussa. Ottelukortti sisältää joukkueiden nimet, värit sekä kohdat yksinkertaisten tilastojen merkkaamiseen.

Turnauksen hallinta

Tuomareiden hallinta

Turnauksen tuomarit ovat helppo lisätä järjestelmään, jonka avulla pystyt helposti asettelemaan tuomareille turnauksessa pelattavat ottelut.

TorneoPal:n avulla pystyt lähettämään helposti sähköpostin kaikille tuomareille, mistä he näkevät yksilöllisen tuomarointi aikataulunsa.

Jos aikatauluihin tulee muutoksia niin tuomareiden aikataulut päivittyvät automaattisesti.

Turnauksen hallinta

Sponsorit

Turnauksen tulospalvelussa riittää kävijöitä tapahtuman aikana. Miksipä et myisi tulospalvelua paikalliselle tukijalle? Tulospalvelu tehdään aina turnauksenne ilmeen mukaan ja siihen voi helposti lisätä turnauksen tukijoiden logoja.

Esimerkiksi koko tulospalvelu voidaan nimetä haluamallanne tavalla. Myös sarjojen nimeämiset kumppaneiden mukaan on mahdollista.

Lue lisää