• tuki (a) torneopal.fi

Opas turnaus sponsoreiden hankintaan

Olet vastuussa paikallisen jalkapalloseuran junioriturnauksen järjestämisestä. Päivinä ennen turnausta ja sen aikana tapahtuma houkuttelee paikalle suuren määrän ihmisiä lähiseuduilta – pelaajia, heidän perheitään, valmentajia ja kannattajia. Tämän turnauksen sponsori ohjeen avulla varmistat, että otat kaiken hyödyn irti turnauksen markkinointi potentiaalista.

turnauksen sponsori
 • Tässä turnauksen sponsori oppaassa keskitymme digitaalisiin keinoihin tehdä rahaa turnauksen avulla. Kun järjestät turnauksen Torneopalilla me teemme sinulle automaattisesti tulossivun. Voit myydä sponsoreille tilaa tulossivultasi ja tätä kautta kattaa tapahtumasi kuluja.

  Me suosittelemme, että veloitat sponsoreilta hinnan per joukkue, joka osallistuu turnaukseen. Kun myyt esimerkiksi turnauksen nimen sponsorille voit veloittaa heiltä 5€ per joukkue, joka osallistuu turnaukseen.

  Tämän kaltainen hinnoittelu tekee idean myymisestä sponsoreille helpompaa, koska hinta ei tunnu niin suurelta. Järjestäjät voivat selittää hinnoittelumallin sillä, että mitä enemmän joukkueita osallistuu turnaukseen sitä enemmän sponsori saa julkisuutta.

 • Paras keino saada sponsorin nimi kaikkien huulille on lisäämällä se turnauksen nimeen. Tämä antaa paljon näkyvyyttä pääsponsorille ja sen takia tämä tulisi olla myös kaikista kallein vaihtoehto.

  • Me suosittelemme veloittamaan tästä 3-6€ riippuen miten tunnettu tai korkean profiilin turnaus on kyseessä

  Turnauksen nettiosoite eli URL voidaan myös brändätä jollekin yritykselle. Nykypäivänä turnauksilla pitää olla nettisivut, josta ihmiset voivat katsoa otteluiden alkamisajat ja otteluiden tulokset. Suurimmalla osasta ihmisistä on pääsy internettiin kotona ja paikan päällä turnauksessa, mikä mahdollistaa suuren liikenteen määrän tulossivuille. Tämän lisäksi, kun turnaukseen osallistujat jakavat tuloksia sosiaalisessa mediassa sponsorin nimi tulee esille monessa yhteydessä jopa niillekin, jotka eivät itse turnaukseen paikan päälle tule.

  • Brändätystä URL-osoitteesta tulisi veloittaa sponsoria 2-3€ per joukkue, joka osallistuu turnaukseen

  Jos haluat lisätietoa tai neuvoja aiheesta Ota ihmeessä yhteyttä meihin

 • Voit yrittää myydä koko turnauksen yhdelle sponsorille tai useammalle eri taholle. Jos turnauksellasi on monta eri sponsoria voi sinulla olla yksi pääsponsori, jolla on logo tulossivun kaikilla välilehdillä. Muut sponsorit voivat saada logonsa näkyviin pienempää rahasummaa vastaan tietyille sivuille.

  • Paras tapa on suunnitella pääsponsorille oma paketti, joka sisältää turnauksen nimen ja pääsponsorin logon.
  • Voit myös myydä sponsoreille tiettyjä paikkoja tulossivuilta pienempää summaa vastaan. Suosittelemme hintaa 1-2€ per joukkue, joka osallistuu turnaukseen.

  Torneopalissa on loistavia ominaisuuksia, joiden avulla sponsoreiden logojen lisääminen onnistuu todella helposti.

 • Kaikki kategoriat voidaan helposti nimetä turnauksen sponsoreiden mukaan, sisälten yrityksen logon ja linkin nettisivuille.

  • Tämä on hyvä vaihtoehto pienille paikallisille yrityksille, koska pientä korvausta vastaan he voivat saada yrityksensä näkyviin sivuille. Suosittelemme 1€ hintaa per joukkue, joka osallistuu turnaukseen.
  • Kenttien nimet voidaan myös nimetä sponsoreiden mukaan. Nimeämällä kentät kenttä 1, kenttä 2 jne. et käytä näiden koko potenttiaalia, koska kentät voidaan helposti nimetä sponsoreiden mukaan kuten Subway kenttä, McDonalds kenttä…

  Tämä on myös loistava vaihtoehto pienille yrityksille saada näkyvyyttä paikallisessa yhteisössä. Suosittlemme 1€ hintaa per joukkue, joka osallistuu turnaukseen.

 • Verrattuna vanhan koulukunnan markkinointikeinohin turnauksissa, uudet tavat vaativat paljon vähemmän töitä ja niitä on helpompi muokata jopa muutamaa päivää ennen turnausta.

  Bannerit kenttien laidoilla, paperiset versiot turnauksen aikataulusta jne. eivät ole huonoja tapoja antaa näkyvyyttä sponsoreille, mutta nykypäivänä kaikki haluavat saada turnauksesta tietoa ja päivityksiä netistä. Meidän kokemuksen perusteella tulossivu saa todella paljon liikennettä ennen turnausta, turnauspäivinä ja myös turnauksen jälkeen. Siksi tämä on paras vaihtoehto lisätä sponsoreiden logo!!