• tuki (a) torneopal.fi

Urheilun tietojärjestelmän koodari

Tule mukaan kehittämään urheilun tietojärjestelmiä. TorneoPal on Suomen suurin palloilun kilpailujärjestelmä. Vuodessa asiakkaamme järjestävät sarjoissa ja turnauksissa lähes 200 000 ottelua. Käyttäjiä on laidasta laitaan Veikkausliigasta ja muista Suomen pääsarjoista aina koulujen välisiin otteluihin sekä Suopotkupallon MM-kisoihin.

Asiakkainamme on lajiliitoista mm. Palloliitto, Suomen Lentopalloliitto, Suomen Käsipalloliitto ja turnauksista Helsinki Cup, Power Cup, Tallink Tournament ja kymmeniä muita turnauksia. TorneoPal toimii myös kansainvälisesti. Järjestelmää käytetään jo 19 maassa pidettävissä turnauksissa.

TorneoPal on webissä toimiva kokonaisuus, johon on tehty myös turnauskohtaisia mobiilisovelluksia. Järjestelmä koostuu Linux, Apache, PHP, MariaDB, CSS, HTML, Javascript ja JQuery palikoista.

Tehtävänäsi olisi ottaa taitojesi mukaan sopiva osa kehittämisestä haltuusi. Pääset heti hyödyntämään vahvuuksiasi ja oppimaan halujesi mukaan uutta. Tulet toimimaan myös suorassa kontaktissa asiakkaiden kanssa määrittelemässä uusia ominaisuuksia. Mobiilisovellusten koodauksen tunteminen on plussaa. Turnausten, sarjojen ja seurojen organisoinnin tunteminen helpottaa työhön perehtymistä.

Hyvä suomen ja sujuva englannin taito ovat tärkeitä työn kannalta. Muista kielistä etenkin saksan ja espanjan taito ovat erittäin hyödyllisiä kansainvälisten asiakkaiden kanssa toimittaessa. Ohjelmistokehitys tapahtuu konttorillamme Riihimäen matkakeskussa. Kansainvälisten turnauksien myyntikonttorimme Helsingissä tulee myös tutuksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile ottaa yhteyttä!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella rekry@torneopal.fi