• tuki (a) torneopal.fi

Urheilun tietojärjestelmän koodari

Tule mukaan kehittämään urheilun tietojärjestelmiä!

TorneoPal on Suomen suurin palloilun kilpailujärjestelmä. Vuodessa asiakkaamme järjestävät sarjoissa ja turnauksissa lähes 200 000 ottelua. Käyttäjiä on laidasta laitaan Veikkausliigasta ja muista Suomen pääsarjoista aina koulujen välisiin otteluihin sekä Suopotkupallon MM-kisoihin.

Asiakkainamme on lajiliitoista mm. Palloliitto, Lentopalloliitto ja Käsipalloliitto sekä turnauksista Helsinki Cup, Power Cup, Tallink Tournament ja kymmeniä muita turnauksia. TorneoPal toimii myös kansainvälisesti. Järjestelmää käytetään jo yli 20 maassa pidettävissä turnauksissa.

TorneoPal on webissä toimiva kokonaisuus, johon on tehty myös turnauskohtaisia mobiilisovelluksia. Taustajärjestelmä on koodattu PHP:llä ja toimivat Linux palvelimiilla MariaDB tietokantaa käyttäen. Uudessa käyttöliittymäkoodauksessa on käytössä vue.js. Tänä vuonna uudistimme Palloliitton Tulospalvelun näillä tekniikoilla. Voit tutustua siihen osoitteessa https://tulospalvelu.palloliitto.fi. Muita tulospalveluitamme löydät osoitteesta https://www.torneopal.fi ja kansainvälistä tarjontaamme osoitteessa https://www.torneopal.com.

Tehtävänäsi olisi ottaa taitojesi mukaan sopiva osa kehittämisestä haltuusi. Pääset heti hyödyntämään vahvuuksiasi ja oppimaan halujesi mukaan uutta. Tulet toimimaan myös suorassa kontaktissa asiakkaiden kanssa määrittelemässä uusia ominaisuuksia. Mobiilisovellusten koodauksen tunteminen on plussaa. Turnausten, sarjojen ja seurojen organisoinnin tunteminen helpottaa työhön perehtymistä.

Hyvä suomen ja sujuva englannin taito ovat tärkeitä työn kannalta. Muista kielistä etenkin saksan taito ovat erittäin hyödyllinen kansainvälisten asiakkaiden kanssa toimittaessa. Ohjelmistokehitys tapahtuu konttorillamme Riihimäen keskustassa. Kansainvälisten turnauksien myyntikonttorimme Helsingissä tulee myös tutuksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile ottaa yhteyttä!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella rekry@torneopal.fi